tisdag, april 24, 2007

Trött....nattuggla!

Så har då helgen passerat, det blev dans till Jannez på fredagen.
Det var inte mycket folk, men trevligt ändå. Borgen är såpass stort så det krävs ganska mycket folk för att det inte skall kännas "ödslig"
Eftersom det ändå var bra/trevligt dansfolk och lite "festprissar" så var kvällen lyckad.
****
Lördagen gick i flytt/planeringens tecken, det går framåt sakta men säkert.
****
Söndagen ägnades åt att fortsätta urstädningen av det gamla hemmet, förmiddagspasset tog "gubben" min - torkade och fejade - medan jag var ute med Caisa i naturen.
Eftermiddagen var det min tur att putsa fönster i "massor". Givetvis började det regna när jag körde hemåt, det är väl så det skall vara när man vill att det skall vara rent o fint åt nästa hyresgäst. Nåja man vet ju att man gjort sitt bästa, vädret rår man inte på.
Söndagen avslutades med dans till Blender, oj vad mycket folk det var i Ljungsbro. Trångt, varmt, stökigt men ack så roligt.
Blender är så in i norden roliga att dansa till, eftersom det var näst sista dansen för säsongen och ett av favoritbanden i Ljungsbro så var stämningen hög, mycket positiv feedback till orkestern hela kvällen, vilket gjorde att de blev än spelgladare än de alltid är.
Tummen upp - humöret på topp och kroppen helt slut när man kom hem och så småningom slängde sig i soffan och givetvis somnade gott för att vakna kl 02.00 för att kunna gå och lägga sig för att sova för natten.
****
Måndag morgon, första dagen till jobbet från det nya hemmet. Från köksfönstret såg man andra hundägare som var ute och rastade sina fyrbentingar på morgonen, glada svansar som viftade och nosar som möttes till ett Godmorgon. Nu känns det som att man hittat hem på ett annat sätt än tidigare här i stan.
Nu funkar till och med telefonen, och än en gång måste man komma ihåg att ringa till NIX för att stänga ute alla telefonförsäljare som genast hör av sig när ett nytt nummer är ute i televärlden.

Inga kommentarer: