onsdag, december 12, 2007

Lägesrapport!

I fredags kom världens bästa Ebba och hennes föräldrar till Linköping, hämtades på Skavsta i regnet - vilket välkomnande väder!!
Litet shopstop i Norrköping på det nyöppnade Media Markt. Mycket att se på och mycket man skulle vilja köpa, men denna gång nöjde vi oss med en CD för bilresan till den lilla tösen, innehållandes bl. a Imse Vimse och Klappa klappa händerna.
Gamla Linköping besöktes på eftermiddagen, där finns en liten "filial" till Cloetta-fabriken - den s.k Chokladboden, lite godis inhandlades.
Vi besökte även ett snickeri som tillverkar allehanda presentartiklar utav trä, tavlor, pussel (byggnader) mobiler (inte telefoner) - så vackra saker och ack ack vilka priser...........
****
Vi har njutit av besöket, Ebba är en solstråle, som bubblar och babblar mest hela tiden. Många ord har hon i sitt ordförråd och många fler är på gång, hon försöker härma det mesta man säger.
Här kommer lite bilder från besöket, gissa vad som är favoritmotivet.............

Ebba provar sitt nya hårband, det håller lockarna borta från ögonen.

Ebba lyckades ta på sig mommos gamla baby-skor.
Glashala var de, men passade perfekt i storlek.
Dem gick hon omkring i ett bra tag.
På den tiden då skorna tillverkades var det ingen som tänkte tanken att det var olämpligt för små barn att inte ha fäste under sulorna.

Även en nyare variant av mormors skor genomgick en provning. Jag har nog nämnt att "damerna" i släkten Fredriksson har en viss förkärlek för skor.
****
Nu är det dags för Lucia i morgon, vi skall ha gemensamt fika på jobbet för att skapa lite julstämning i all stress som börjat märkas inför årsbokslutet.
****
Vi har även dragit på oss en förkylning maken och jag, igentäppta i näsorna och rinnande ögon - härligt inför helgen - vi hade väl tänkt dansa - men kan tänkas att vi blir kvar hemma under täcket istället!
****
Dags att vila, ha det gott alla bloggläsande vänner!

Inga kommentarer: