onsdag, februari 11, 2009

Mitt i veckan!

Ikväll har jag varit ut och ätit god mat och umgåtts med mycket goda arbetskamrater = vänner. För att bryta den trend vi hamnat i på jobbet med att bra sitta med näsorna över arbetsuppgifterna och inte alls hinna umgås, inte ens över lunchmaten eller kaffekoppen - så bestämde vi att ta oss en avkopplande stund efter jobbet.

Tänk vad det betyder mycket att bara ta tid för varann, sitta ner och surra om allt och ingenting, skratta med och åt varandra - känna att man verkligen bryr sig om.

Vi som träffades jobbade i samma team innan DET STORA UPPBROTTET som kom efter sommarsemestern -08.

Vi har nu konstaterat att så bra som allt fungerade då och så fin stämning som vi hade - det kommer aldrig mer att existera på vår arbetsplats - fine - det är bara att vara glad åt det vi haft och nu gå vidare och göra det bästa av arbetsdagarna. Det roliga vi delade då får vi numera dela på fritiden - för trivs man så bra ihop så bör man fortsätta att ta sig tid att umgås.

Nästa inplanerade gemensamma aktivitet är att gå på bio och se filmatiseringen av Stieg Larssons "Män som hatar kvinnor" - det ser man ju fram mot, hur ska de kunna toppa böckerna - nyfiken är i alla fall jag!

Inga kommentarer: