lördag, mars 21, 2009

Helg, ljuvliga helg!

Vaknade med solen lysandes utanför fönstren, + 8 grader och en känsla av pigghet i kroppen. Så skönt att känna så, hur länge sedan är det inte som jag har känt det en morgon.
Vi var och dansade i går kväll i Norrköping, Black Jack spelade (hör och häpna) vi tyckte de var ovanligt spelglada och faktiskt ok att dansa till igår.
Jag "råkade" på ett par Pite-bor bland de dansande karlarna, det var riktigt trevligt. Inte för att de kände igen mig trots attt vi dansat på samma ställen i ca 10 - 12 års tid - men jag hör till den typen av person som inte märks i mängden.
Kul att höra "hemländsk" dialekt och inte helt fel att dansa med killar som vet vad de gör. Norrlänningar är helt klart i en höjdare att få tag i =0)
När vi kom hem tittade vi på semifinalen av Let's Dance, vad roligt att Magnus Samuelsson gick vidare.
Han kanske inte dansa snyggast av alla, men helt klart är han den som utvecklats mest av dem som deltagit i årets upplaga, från att aldrig ha dansat till att vara där han är nu - TOPPEN!
Kan inte vara så lätt att vara 2 meter lång och dansa med en kvinna som är så mycket kortare och samtidigt få det att se snyggt ut.
Jätteskoj att se hur bra han lyckats, det finns alltså hopp för de flesta som vågar ta chansen att lära sig att dansa - jag rekommenderar det varmt - man har så mycket skoj och har chans att träffa så många olika typer av människor som oftast är glada och trevliga.
I kväll blir det dans igen, då tar vi oss till Örebro och ska ha det stora nöjet att återigen få dansa till BHONUS (jiippiiikayeyyy)
Planerna är att dansa imorgon också, förhoppningsvis så bär benen då, det är nämligen favorit varning i Ljungsbro på söndag - JANNEZ.
Kan man annat än vara nöjd när man vaknar en lördag morgon och har allt detta framför sig.

Inga kommentarer: