söndag, oktober 31, 2010

På dansfronten, inget nytt?

Jodå, visst har vi dansat.
Både fredag och lördag. I fredags körde vi ner till Oskarshamn (17 mil enkel väg) för att njuta av favorit musik. Jannez spelade på Folkets Park i Oskars.
Det var inte så värst mycket folk där för att dansa, men vi hade trevligt ändå.
Resan hem på natten var lite tung, men eftersom vi är två som kan turas om vid ratten så gick det ändå bra.
Vi var hemma kl 03.00, åt en liten nattmacka och slötittande på någon hemsk film innan det var dags att lägga huvudet på kudden för att slumra ett par timmar. Hmmm......min slummer drog ut på tiden ända till 12.00, och det kändes riktigt bra med ännu en lååång sovmorgon.
Lördagen gick i slöhetens tecken och inväntande av kvällen då vi bestämt att vi skulle stanna kvar i Linköping för att dansa till Bhonus på Cupolen.
Det blev en riktigt trevlig kväll trots att vi inte var fler än ca 150 st som var där för att dansa. Bhonus spelande som vanligt en i mitt tycke helt underbar musik.
De är så otroligt bra musiker, och att så många i bandet sjunger så bra är ju ganska unikt, det gör också att det blir väldigt stor variation på låtarna.
Än en gång så konstaterar jag, det är inte antalet dansande som avgör om det blir en lyckad kväll, utan det är vilka som är där som gör att kvällen blir bra.
Det i kombination med en orkester som bjuder på sig själv och sprider en så positiv energi över scenkanten gör att det inte kan bli annat än SUPERBRA!
Nu är det bara att susa genom den här arbetsveckan och sikta in sig på kommande helg.

Inga kommentarer: