lördag, januari 27, 2007

Äntligen helg....

Åh vad skönt det kändes igår, det var fredag, vi skulle dansa på kvällen, visserligen inte till någon favorit musik, men ändå........få släppa alla tankar på fellistor och bokföringsordrar, det kändes toppen!
Det var inte mycket folk på Borgen i Norrköping och Black Jack spelade lite väl traditionell dansmusik i vår smak, visst fanns det några låtar under kvällen som gjorde att man fick det där rätta gunget i dansstegen men som helhet så var det en kväll som bara kändes "okay", inte mer än så.
Imorse tog jag mig en rejäl sovmorgon, det var så skönt att öppna ögonen, se solen utanför fönstret och så bara lägga ner ögonlocken och somna om i en och en halv timma.
Jag steg upp halv 11, efter ett tag tog vi oss ut i närområdet på en härlig promenad i skogen med en lös och glad Caisa.

Nu är det så fint ute eftersom snön blivit kvar, vi har haft några minus grader på dagarna, som kallast har det varit ca -7.
Här i Berga, där vi nu bor, finns väldigt mycket ekar som växer runt omkring bostadsområdet, det finns även ett nyinvigt friluftsområde som kallas "Eklandskapet", jag är mycket förtjust i dessa träd som kan få de mest fantastiska former, tänk en del är så enormt kraftiga, hur mycket har inte hunnit hända under de trädens hela växt tid - historiens vingslag känns verkligen.

Inga kommentarer: