söndag, januari 14, 2007

Söndag kväll, nydansad och glad

Idag har vi haft en aktiv dag i ett väldigt blåsigt Linköping.
Började dagens aktiviteter med att fålla jeans, två par blev det, nöjd kände jag mig med resutatet också.
Klockan 12 var vi på lägenhetsvisning i Kärna, det ligger en bit utanför stan (ca 1 mil), lägenheten var nog ganska trevlig i sig, men väldigt sliten.
Vi antecknade oss som intresserade men innan vi var hemma i stan hade vi nog båda två insett att det inte riktigt var där vi vill slå ner våra bopålar.
När vi kom körandes hemåt på Söderleden hade ett träd fallit över körbanan. Det har verkligen stormat hela dagen. Caisa har bara varit ut på korta promenader, inte ens vår fyrbenta älskling gillar busväder.
Väl hemma blev det att laga tidig middag för att hinna till nästa lägenhetsvisning kl 16 som var ute i Lambohov, det ligger ca 6 km från Berga, där vi bor nu.
Lägenheten vi tittade på den här gången var verkligen fräsch, det kändes som att det skulle vara ett ställe att trivas på.
Vi har tecknat oss som intressserade, och nu är det bara och vänta och se hur budgivningen kommer att utveckla sig.
Det var samma mäklare som visade båda lägeneheterna, så vi kunde meddela honom att vi hoppade av från den tidigare visade. Han förstod det eftersom det skulle vara mycket jobb med att få den "beboelig".
Ja då var det bara att hasta hemmåt för att slänga sig i duschen, och göra sig i ordning för att hinna till Ljungsbro och dansa till Wahlströms kl 18.
Vilken trevlig kväll det blev, Wahlströms var verkligen bra ikväll!
Det är länge sedan de kändes så här spelglada, det var verkligen bra tryck i musiken hela kvällen.
Konstigt egenligen att det kan vara sån skillnad beroende på vilken kväll man dansar till ett band, vi dansade till dem i Växjö för 2 veckor sedan och då tyckte jag inte alls att det var kul att dansa till deras musik........
Men ikväll var det som sagt kul, det var inte lika mycket folk i Ljungsbro som det brukar, antagligen så hade vädret stoppat dem som bor lite längre bort.
Vi som var där var ialla fall nöjda, ovanligt gott om plats på golvet, för att se det positiva i att vi var en minimerad skara dansare.
Nu är jag trött i fötterna men glad i knoppen, laddad och klar för en ny arbetsvecka.

Inga kommentarer: