fredag, februari 16, 2007

Härliga fredag

Idag har det varit en aktiv dag, eftersom arbetsplatsen flyttades från Garnisonen till Tornby, så hade vi anställda andra aktiviteter för oss.

Lyssnade på ett jätteintressant föredrag om SKL och deras verksamhet, ett föredrag om kost av vår hälsoinspiratör från storstaden Sthlm.

Efter en välfylld lunchbuffe var det dags för fysiska aktiviteter, bowling...........oj vad skoj!
Jag är ingen mästare men vad spelar det för roll, jag svingar i väg kloten med mycket raka fina linjer rakt mot målet, käglorna ...och vips så viker det av precis före det skall slå ner dem, vad är detta!!!
Måste vara någon mystisk snedkonstruktion på banorna, nåväl jag fick faktiskt in en strike och någon annan "nästan" fullträff.
Det är roligt i alla fall, ger mer smak.

Efter bowlingen var det dags för tipspromenad från stan längs Kinda kanal till Tornby och nya arbetsplatsen, där fick vi lite energi-godis, nötter, russin och äpple och en snabb titt på våra nya lokaler och sen fortsatte promenaden tillbaks till stan.

Bra dag, så kan man sammanfatta den.
******
Eftermiddagen fortsatte på ett trevligt sätt, ringde Visby och dottern, hade en lång och trevlig pratstund, ett kvittrande barnbarn hördes hela tiden i bakgrunden.

Ebba är väldigt talför för att vara en tös som ännu inte lärt sig orden, och gissa vad som hände mitt under samtalet - jo gullebarnet tog två steg - Mamma Jenny gav till ett litet tjoande, det går fort med utvecklingen nu.

Snart får vi träffa underbara Ebba igen, hon kommer till Linköping i början på Mars..ni må tro att man längtar

1 kommentar:

Ebbas mamma sa...

Man vet att man är dålig på att uppdatera sin egen blogg, när ryktet om att Ebba gått sprids från någon annans ;-)