söndag, februari 18, 2007

Trött i foten...

är jag, måntro vad det kan bero på!?
Lördag mitt på dan, var vi på en promenad i Tinnerö eklandskap med Caisa, det var så skönt ute, några plus grader och vindstilla.
Caisa träffade några busiga hundkompisar där, ni må tro att lyckan var stor då hon fick springa lös och busa med två "killar", en Jack Russel på 3 år och en Amerikansk Cockerspaniel på 4 år. Cockern var kort klippt! Han såg väldigt annorlunda ut mot hur en "amerikanare" skall se ut, men jag förstår hans matte, den pälsen är väldigt mycket mer krävande att sköta än Caisas, men hon sa att uppfödare "grät" när hon sett och hört att all päls var nedklippt.
Åter till den trötta foten............efter långpromenaden vilade man sig lite inför lördagskvällens dans i Södra Vi.
Kindbergs spelade som vanligt varierad och bra dansmusik, golvet var trögt, så det krävdes ett skobyte för att klara av 3½ timmes dansande.
När vi kom hem på natten, så blev det att snabbspola igenom melodifestivalens tredje omgång, det var ingen höjdare den här gången heller.
Visst var väl många låtar helt klart lyssnans-värda (finns det ett sådant ord?) men det kändes inte som att någon av dem var nåt man tror skall bli någon radio-plåga, jo förresten Nannes låt kommer nog att höras, och ja även Sebastians.
Klocka tjugo i fyra kom John Blund, det blev lång sovmorgon ..................och inte mycket nytta gjort under söndagen.
När eftermiddagen kom så var fötterna utvilade och laddade inför kvällen på Cupolen och Blender........tänk att man kan bli så glad av att lyssna på och dansa till dem.
Det var alldelens lagom med folk, bra med plats att röra sig på.
Träffade en hel del bekanta, nu börjar man känna lite folk här, det är ju inte som uppe i Norrbotten, men vi har ju trots allt bara bott här i lite drygt ett halvt år och inte gått med i någon dansförening så det där med dansbekanta får ta sin tid att skaffa.
När kvällen började närma sig sitt slut, så kändes det att fötterna nog ville hem och inta högläge, så här sitter jag nu och försöker varva ner med några rader på bloggen.
Längtar redan till nästa helg, då blir det Jannez i Örebro och i Ljungsbro......ja jag erkänner, jag är en dansnörd =0)

Inga kommentarer: