lördag, februari 10, 2007

Nu är det lördag igen, jag satt där och.......

Har inte skrivit nåt under veckan som gått, har varit lite dator mätt. Dagliga sysslan är ju till största delen att sitta framför skärmen och "knappra".
Kan bli lite mycket ibland.
Fick ett telefonsamtal i onsdags från Klöverträsk, det var älskade dottern som ringde, de är uppe på ett besök i vinterland.
Kan ni förstå hur konstigt det kändes att hon var i norrbotten och vi var inte "hemma" för att välkomna familjen Hult.
Det kändes verkligen i hjärtat att nåt var väldigt annorlunda, jag vill ju också var där i det gnistrande vackra vinterlandskapet.............men bara vid valda tillfällen =0)
Det känns i alla fall skönt att hon har sina goda vänner kvar i norr, för då har hon ju möjlighetet att åka "hem" då och då, för att känna närheten till RÖTTERNA.

I övrigt så har veckan varit fylld med funderingar och planering inför vårens kommande aktiviteter, det är ju mycket på G igen, precis som förra våren...........tänk att det är ett helt år sedan vi aktualiserade våra flyttplaner!
Nu är ju vår kommande flytt enklare eftersom det är inom samma stads gränser, men ändå, fram med alla kartonger och börja packa om igen.
På jobbet skall vi också packa, på torsdag skall det egna rummet vara urstädat och nedpackat senast 16.30.
Fredag har vi VP-dag (verksamhelsplanering) inför kommande arbetsår, den dagen inkluderar även friskvård, bowling och promenad.
På måndag skall nya arbetsplatsen intas och packas upp, för att förhoppningsvis fungera på tisdag.................återstår att se

På jobbet kom ett mail om att vi skulle lämna in semesterönskemål inför sommaren, tänk att vi redan är där, så nu måste man tänka till hur man vill göra i juni - juli, det känns så långt bort. Det är bara att lägga pannan i djupa veck och kolla i almanackan.

Igår kväll var vi till Arboga (16 mil enkel resa) och dansade till Blender, det var bra, träffade några bekanta som också kört en bit, från Mjölby och Söderköping, så det finns fler som lägger många bil bakom sig för att få svinga sina slätrakade.
Dans bli det igen imorgon, det är Ljungsbro som gäller då, det är Bhonus som spelar - så det ser man verkligen fram mot.
Slutar nu med förhoppningar om att alla mina vänner runt om i landet har det bra.

1 kommentar:

Ebbas mamma sa...

Ja, du mamma... Nog kändes det konstigt för mig med. Att vara hemma men att ändå inte kunna åka HEM.
Nu är ordningen återställd, vi är på hemväg och lämnade Norr i morse. Vi höres imorrn kanske! Puss!