söndag, februari 25, 2007

Söndag mitt på dagen.

Så har man då fått sova gott, efter att ha dansat till favoriter i Örebro.
Jannez är alltid ett nöje att få röra sig till, igår kväll var det inte riktigt som vanligt. Kjelle (trummis och lead-singer) hade väldig problem med rösten (verkar återkomma varje år) så det blev inte riktigt som man är van, men skam den som ger sig verkade han tycka, och kämpade på hela kvällen, rösten höll, men vad månde bliva i kväll i Ljungsbro - går det eller inte..........det lär visa sig.
När vi körde hem från Örebro så hade vädret försämrats betydligt från när vi körde dit, det snöade nåt så väldigt, tätt tätt, ett riktigt "myrornas krig", det var svårt att se vägen framför sig. Det var ytterst lite trafik på natten så det fanns inga spår att följa heller, men vi hade ju ingen brådska hem så det fick ta den tid det tog - ca 2,15 tog det - vi var hemma vid 03.00 ca.
****
Dax då för sedvanlig snabbtitt på Melodifestivalen, - not impressed - förutom de två låtar som jag utan att ha sett nyheterna på webben - tippade hade gått vidare, Andreas Johnsson och Sarah Dawn Finer, gillade verkligen innerligheten i Sarahs låt, riktig power-tryckare.
****
John Blund strödde rejält med drömsand i ögonen vid 04.00 så jag sov till kl 11.00 - lyx tillvaro vill jag kalla det.
Söndagen hittils har varit lagom slött behaglig,laddar inför kvällens stuffande...

Inga kommentarer: