måndag, juni 25, 2007

Midsommardagen, så blev det....

Vi körde till Tidan och Olstorps festplats, det var en upplevelse.......... vägen till Tidan gick genom djupa skogar på smala (inte plats för möte) slingriga vägar utav fantastiskt bra kvalité. Där man körde såg man verkligen konsekvenserna av alla hemska stormar som varit tidigare år, oj vilka jättelika kala ställen det fanns i skogarna, det var långt mellan gårdarna så man förstår hur fruktansvärt isolerade folk har varit utan el och med blockerade vägar.

Det var vacker natur i övrigt, bördiga ängar och fina små vattendrag. Helt plötsligt kom vi till ett litet litet samhälle som heter Beateberg - där var en så vacker kyrka, den förevigades med kameran - se här........... Strax efter att vi lämnade samhället passerade vi en liten låg byggnad i tegel där det stod "Småbarnsskola" på fasaden med vackra gammeldagsbokstäver, då kände man vingslag från svunna tider - vilket fint ställe det var - men tänk vad långt bort från allt det måste ha varit på den tiden för länge sedan när skolan var fylld av de små skolbarnen.

Vi kom fram till Tidan och Olstorps festplats i god tid före dansen, vi möttes av en jättestor tom parkering, första tanken var: hur skall denna någonsin kunna bli fylld utav bilar!! Festplatsen var väldigt trevlig, där fanns tombola, skjutbana, kaffestuga, pub, disco och givetvis en stooor dansbana + en speciell dansbana för buggare, vid sidan av den andra...=0)........
sånt är ganska ovanligt för oss att se, det verkade inte som att någon brydde sig om det heller.
Denna kväll då Casanovas stod för musiken, då buggades det överallt, vilket ös - vilket röj - oj så bra dom var.........de flesta av festplatsens besökare upptäckte nog att det inte var ett standard band som stod för musiken denna vackra sommarkväll- ung som gammal, full som nykter drogs till dansbanan som fylldes av dansare, det buggades hej vilt av både dom som kunde, dom som ville kunna och dom som inte visste vad det var frågan om, men det viktiga var ALLA var på toppenhumör, så det blev en väldigt trevlig kväll.
Vi körde hemåt i sommar natten och landade i säng någon gång omkring ½ 3 - 3.

Gissa om man sov gott ..................

Inga kommentarer: