tisdag, september 11, 2007

På "banana" igen!

Så där ja, nu är man i form att skriva, efter att det lite dåliga samvetet fått ro.
Hösten är kommen, det känns i luften och syns på växtlighet, en del träd börjar få lite gula löv.... det känns "högt i tak" när man cyklar iväg till jobbet på morgnarna.
Logdans säsongen är över och inomhus danserna har börjat.
Den här helgen som passerat har vi idkat husbilsliv med avbrott för dans.
Fredag eftermiddag var bilen packad och klar för avfärd mot Oskarhamn, dans till Casanovas stod på programmet.
Folkets Park i Oskarshamn var ett väldigt trevligt ställe, perfekt dansgolv, inte så stort men tillräckligt med plats för kvällens ca 160 dansglada personer.
Natten tillbringade vi vid Emån / Påskallavik rastplats - vackert visade det sig när morgonen kom.
Lördagen ägnades (5 minuter) åt Outlet 210 i Söderköping (ett stort skämt enligt oss), där fanns absolut ingenting värt att köpa, resan fortsatte mot Nyköping där vi skulle dansa till JoyrideTräffen senare på kvällen.
Vad skall man säga om det då, jo........stort och bra dansgolv, kan komma i åtanke om en favoritorkester spelar där......men inte annars!
Söndag förmiddag styrde vi hemåt, tvättade upp lite kläder + vilade lite för att ladda batterierna innan dansen i Ljungsbro började..............Perikles spelade och benen bar även denna kväll......Jippieeee!!
Tänk att man fortfarande orkar dansa flera kvällar i rad, och som vi sa i bilen på väg hem - skulle någon ha sagt åt oss att det var dans till Jannez på måndagskvällen - så hade vi nog hoppat på det oxå =0) är vi galna eller?????????

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det skadar inte att vara lite galen!!!
Kul att du är tillbaka på "banan" igen!
// Anna

Anonym sa...

Ja lite galna är ni allt, men det är nog bara bra, ni har ju roligt, det är väl huvudsaken. Vitycker att det låter hur skoj som helst. Dansa på bara.

Kramar från Gotland, Carina och Erik