söndag, maj 11, 2008

Dagens cykeltur.....

3,5 mil blev det i dag, i ett underbart sommarväder, strålande sol och ca 24 grader - ljuvligt!!


Här kommer bildbevis på att häggen blommar för fullt,och vi har den 10 maj idag!


Så här fina cykelvägar har vi runt om här i Linköping, Tanneforsslussar bjuder t o m på lusthus.


Syrenerna är i full färd att slå ut, underbara dofter sprider sig , det är verkligen försmak av sommaren. Bäst att njuta medan tid är, för till veckan kommer lite kallare vindar att dra ner över södra delarna av landet!
****
Vi har börjat förbereda vår semestervecka som bär norrut, på tisdag börjar vi ställa i ordning i husbilen och på fredag e.m blir jag hämtad på jobbet och då bär det i väg.
Första stoppet kommer att bli i Uppsala, där Blender spelar på Liljekonvaljholmen, andra stoppet blir ev. i Hudiksvall på lördags kvällen där vi har möjlighet att dansa till Shake.
Söndag morgon är det sen tänkt att vi kör ända upp till Norrbotten =0)
Sen har vi några dagar på oss att hinna med "allt" innan vi på sen torsdag kväll styr neråt igen för att hinna till Jättendal för att dansa till Jannez på fredags kvällen. Lördagen tillbringar vi nog på Tors Loge där Scotts ska spela
****
Väl hemma så blir det jobb hela veckan och sedan båten till Visby - jag ska göra nåt som jag längtat till sedan förra året i Juli - nämligen vara med om att driva in gotladsruss på Lojsta Hed. Jenny och jag hoppas på en spännande dag tillsammans med russen.

Inga kommentarer: