fredag, november 21, 2008

What's up?

Fredag kväll, slö slapp och trött efter en veckas intensivt arbete.
Ibland känns det som att livet måste vara tänkt att ägnas åt annat än att slita vid ett skrivbord 8 timmar om dagen och aldrig komma till ett slut på pappers högarna!
Men ändå så är man nöjd på nåt sätt av att man gjort lite nytta för någon, en liten klick i ett stort sammanhang.
****
Igår e.m och kväll var jag med mina arbetskamrater i simhallen här i stan, det var verkligen kul.
Simhallen bjöd på en hel del aktiviteter, äventyrsbad med vågmaskin, vattenrutchbana med tidtagning, vattenrutchbana med "båtar", bubbel-poler, ångbastu, vanlig bastu, romerskt bad mm mm titta här: http://www.medley.se/linkopingssimhall/
Efter badet gick vi till Yogi och åt indisk mat, VERY HOT må jag säga, men det var såå gott, jag kan verkligen rekommendera ett besök där. http://www.yogi.nu/index.php
****
Nu är det äntligen helg och man får sitta framför sin egen dator och bara roa sig.
Idol har bjudit på ny utröstning, hade hoppats att Johan skulle åka ut, men förstod att tonårstöserna skulle ringa slut på sina telefonkort och rädda honom kvar, så är det när folket får råda.
****
I morgon kväll blir det spännande att se vad som händer i Dansbandskampen. Våra favoriter Jannez är ju med då.
Hoppas innerligt att de ska gå vidare och att Larz Kristerz äntligen lämnar tävlingen, men men det är inte alltid det går som jag vill.............
För oss blir det dans i Oskarshamn i morgon, Casanovas spelar där. Det blir nog bra även om det inte väntas så mycket folk dit, det är nämligen danskrock i Småland den här helgen. Blender spelar i Växjö, Wahlströms i Södra Vi och som jag inledde meningen, Casanovas i O-hamn.
Alla tre banden drar ju samma typ av publik, och orterna ligger inom samma "upptagnings område", men då är Växjö mer inne som dansställe och Blender har ju sin speciella publik. Wahlströms är otroligt populära här i trakterna och kommer nog att dra stor del av dansfolket, de som då verkligen gillar Casanovas kommer kanske till Oskarshamn, men det lär inte bli så mycket folk. Jag gissar på mellan 80 - 120 personer.
****
Söndag då har vi besök av Blender i Linköping, det blir nog bra. Cupolen är ju ett härligt ställe att dansa på, stort golv och oftast trevlig publik. Ser fram mot den kvällen.
****
Nästan bara 1 månad till julafton - vart tog det här året vägen?????

Inga kommentarer: