måndag, juni 07, 2010

Lane Loge har besökts

Uddevalla lördag kväll, Lane loge och Kinbergs. Toppenbra musik, däremot så var det inte så mycket folk som sökt sig till logen. Det kändes lite för tomt för att bli riktigt bra stämning.
Logen var lite svårdansad eftersom det fanns väldigt mycket stolpar på dansgolvet. Det gällde för den förande parten att hålla koll på vart följaren fördes (nuförtiden så är det ju så mycket tjejer som dansar med varann så det är ju inte alltid en kille som för).
Vi stannade inte kvar och sov vid logen utan körde ner till Alingsås och där blev vi kvar för att dansa på söndagskvällen till Jannez.
Vi var ner en sväng till Borås för att fylla på med lite t-shirts och någon annan icke nödvändig pryl, men i övrigt gick dagen i lojhetens tecken.
Dansen i Alingsåsparken blev bra, musiken var BÄST och många trevliga danser blev det.
När klockan blev 22 styrde vi ner mot Ullared där vi har tillbringat en stor del av denna måndag. Shoppingriket hade mycket att bjuda på även denna gång.
Men just nu sitter jag i Halmstad och fryser, det har regnat hela dagen, det är bara 12 grader varmt ute och vinden känns kall.
Vi får se om vi tar oss en sväng ut till havet bara för att ha sett det.
Imorgon är det tänkt att vi ska dansa i Haverdal en lite bitt norrut härifrån sett.

Inga kommentarer: