tisdag, mars 27, 2007

Tisdag, veckan är igång.....

Oj så härligt det varit idag, morgonen var något kylig med lite dimma, men allt eftersom timmarna gick så klarnade det upp och blev en strålande vacker dag.
Vi har haft officiell invigning utav vår nya arbetsplats, med besök från RPS Stockholm. Klippning utav blågula vackra band som symbol för att vi äntligen är på plats i nya inspirerande lokaler. Våra besökare bjöds på strålande utsikt från våra fönster mot Roxen och över stan - det blev en lagom lättsam cermoni och god smörgåstårta till eftermiddagsfikat.
Det vackra vädret lockade till en cykeltur i kvällssolen - fågelkvitter - träd som knoppas - blommor i rabatterna - kan det vara annat än ljuvligt - MARS månad och våren är här!
****
Smolk i glädjebägaren är att vår lillgumma Ebba är sjuk, hon har råkat ut för den eländiga vinterkräksjukan, jag pratade med Mamma Jenny och hörde då en tapper liten stämma som lät så i behov att få vara nära ..... det är inte roligt att må dåligt när man är liten, vi får hoppas att allt vänder under natten och att Ebba får behålla det hon får i sig.
Mommo håller alla tummar för att natten för med sig ett bättre mående!

Inga kommentarer: