måndag, oktober 29, 2007

Latmasken vid "spakarna" igen....

Ja så har en vecka passerat, jobb och ledighet om vartann.
Stegräkningen pågår och ska nu in på sin tredje vecka. Idag har jag satt personligt rekord, just nu 21.866 steg.
Hinner inte med så många fler, för det är ju egentligen läggdags redan nu.
Veckan har varit fylld av både alvarsamma och lättsamma saker.
Till de lättsamma hör givietvis helgens aktiviteter.
Lördag hade vi områdesstädning, vår brf sammankallade medlemmarna för att snygga upp bland höstlöven. Vi krattade och klippte buskar i ett par timmar, det bjöds på kaffe och mackor så vi skulle orka hålla i gång ett tag.
Kvällen tillbringades på Cupolen här hemma i stan dansandes till Bhonus och Nizeguys, det var inte så mycket folk som sökt sig dit, underligt eftersom det var dubbla orkestrar, löningshelg och ett vettigt inträde, endast 140:-.
Det blev en trevlig kväll ändå, Bhonus gillar vi och det blir garanterat bra musik, deras stämsång är bara såååå bra!
Nizeguys var en ny bekantskap för oss, inte direkt världens bästa repertoar -mycket 60 och 70-tals låtar, men de var inte dåliga på att spela för det.
****
Söndag var ju dagen att vakna till normaltid igen, klockorna ställdes om innan vi lade oss på natten, till och med Caisa var snäll och sov lite längre, så även husse fick några timmars sömn innan det var dags att möta en ny dag.
Jag tog en lång promenad med Caisa i den soliga söndagen, vi gick över ängarna till Valla skogen och promenerade både i skogen och in en sväng i Gamla Linköping innan vi vände stegen hemåt. Promenaden blev över 2 timmar lång.
En stunds vila innan ombyte för dans i Ljungsbro, Titanix spelade och även i Ljungsbro så var det mindre antal dansande än det brukar, inte för att det gjorde något, det var lagom med plats för att slippa trängas.
Mycket trevligt, Titanix var spelglada som bara den och publiken var med på noterna, mina ben höll nästan hela kvällen ut. Vi åkte hem ½ timma innan sista dansen.
Nu är det bara att försöka vila benen innan nästa helg då det ska dansas igen.
Gäller bra att välja ut nåt utav alla trevliga ställen där det bjuds upp till dans - Norrköping -Motala - Arboga - Enköping -Tranås.
Det lär synas här om en vecka vad vårt val blev.
Nu är det sovdax - ny arbetsdag väntar om några timmar!

1 kommentar:

Jag = Crillo sa...

Kul att du är full av energi om man tänker på allt dansande :-) En annan kan knappt ett endaste danssteg men då är jag ju istället en hejjare på att klippa gräset hehe, kram