söndag, november 04, 2007

Söndag igen och ny månad

Så har det hunnit bli november, hösten är här på "riktigt", snart kanske man kan få se lite snö!
Veckorna går så fort, man hinner inte riktigt med.
Det ligger en sanning i det man hörde sägas när man var riktigt ung - "Tiden går fortare ju äldre man blir" - men jag föredrar tolkningen - "Tiden går fort när man har roligt".
Veckan har bjudit på både regn och solsken, jag föredrar de soliga dagarna, även om man sitter inomhus och bara kan se ut på det granna vädret.
****
Fredag kväll tog vi ett felaktigt beslut och åkte till Norrköping och dansade till Black Jack, den här gången var de inte roliga att höra. Publiken var ovanligt "stökig", kanske fulla av halloween. Tur att vi spelat in veckofinalen av Idol, så vi kunde avsluta nöjeskvällen med att se hur "idolerna" klarade sig denna gång.
Helt rätt att Sam åkte ut, han hade lika gärna fått åka ut tidigare.
Efter detta kunde man sova gott tills morgonljuset kröp in mellan persiennerna.
****
Lördagen bjöd på ett strålande väder, vi tog oss en cykeltur runt en del av stan. När vi passerade Domkyrkan blev det ett stopp för att gå in och tända ljus för våra kära som inte längre finns med oss, en stund för att stanna upp och tänka lite, vara tacksam för det vi fått dela och glädjas åt det vi fått med oss i bagaget utav dem.

Det är Haloween för mig (gammeldags som jag är)
Hemfärden gick via Gamla Linköping som bjöd på bl. a detta:














































När aftonen sen kom var det dags för styling och färd till Tranås, där dansade vi till Sannex. Det blev en toppen kväll.
Där bjöds det på glädje från scenen, positiv och blandad musik - allt från gamla Sannex-låtar till senaste nytt från topplistorna.
Än en gång var det lite folk, kanske 200 personer, men det vara så gott som bara dansanta personer, därför blev kombinationen - dansglada - toppen bra musik - gott om ytor - helt perfekt!
Vi hade verkligen skoj!
****
Söndagen har bjudit på avkoppling.
Jag har börjat läsa Arto Paasilinnas bok 'De hängda rävarnas skog', den är trevlig att sitta med. Det är antagligen mina finska gener som tilltalas av Paasilinnas sätt att skriva, lättsamt och humoristiskt. Boken kan rekommenderas.
Jag har varit på promenad med Caisa i två timmar, leriga och trötta var vi när vi kom hem. Valde fel väg över ängarna från Valla skogen - det har ju regnat i veckan, vilket gjorde att ängen inte var det bästa väg valet.
Fortsatt att läsa och sedan hamnat här framför datorn. Snart är det dags att läsa lite till innan kvällen är till ända, imorgon börjar arbetsveckan igen.

Inga kommentarer: