söndag, oktober 05, 2008

Oktober är här!

Tänk ändå det blev höst igen, regn o rusk har det bjudits på, en o annan solig dag också. Jag har passat på att köra mc till jobbet då vädret sett lovande ut på morgnarna, men vädret har verkligen varit växlande - hemfärd har skett i regn ett antal gånger.
Förr om åren var mc:n inte igång så här sent på året, nu kan man köra när man känner för det - hoppas på en snöfri jul, då kan man ta sig en tur bara för att man har möjlighet.
****
Igår startade vi dagen med höststädning i bostadsrättsföreningen.
Krattning av löv stod på dags schemat, mycket konstigt tycker vi eftersom träden är fulla med löv som kommer att trilla ner och vem ska då ta reda på dem - städdagen har ju redan varit!
Nåja de får ligga kvar till våren och då får vi än en gång ta till krattorna - härligt!
****
Har precis kommit hem från Ljungsbro där vi dansat till Perikles, usch, tyvärr så gillar jag inte dem så speciellt nå mer, jag fick faktiskt huvudvärk utav deras musik. Det "låter" hela tiden, inte njutningsfullt som det brukar vara, bara mycket ljud och inte den där riktiga glädjen i spelandet. Härdanefter hoppar vi nog över Perikles när de kommer till Ljungsbro, för på övriga ställen har vi redan valt bort dem.
Visserligen var det väldigt trevligt i övrigt, bra dansfolk och lagom mängd, man slapp trängas, men den där riktiga glädjen i kroppen infann sig aldrig!
Däremot var det väldigt väldigt bra i Örebro i går kväll. Bhonus spelade i Brunnsparken och där trivdes vi, oj så roligt det var. Bhonus var på topp tyckte vi och massor med trevligt folk att dansa med.
Helgen har alltså varit aktiv kan man säga.
Nu börjar en ny vecka, vi får se vad den för med sig.

Inga kommentarer: