lördag, november 01, 2008

Än en vecka har passerat....

Oj vad tiden går fort, veckan har rusat fram. Jag har cyklat i både regn, solsken och snöglopp. Temperaturen har varierat från +10 till -2. På jobbet har det som vanligt varit fullt upp, och det är ju bra. Trevligare att ha mycket göra än att timmarna kryper fram. Vi har flyttat om i vår grupp, alla 15 har bytt plats och vi har även möblerat om. Nu verkar det som att vi fått till det lite bättre och vår omorganisation kanske blir bra till slut.
Arbetsveckan har avslutats genom att vi åkte till Motala och dansade till Casanovas och Wahlströms, bra musik och mycket publik.
Banden har spelat i Motala ett antal år just den här kvällen (trettondags afton), tyvärr så blir det väldigt stökig till slut, pub-publiken och disco-folket som oftast förfriskat sig rejält, börjar trilla in på dansgolvet kring 22.30 tiden och gör att det inte blir roligt att dansa. När klockan började närma sig 24.00 avslutade vi kvällen och åkte hem för att se hur det gått i veckofinalen av Idol.
Nu är det avklarat. Zepideh åkte ut - OK - jag hoppas ju att Kevin vinner hela tävlingen. Det lär visa sig.
Nu är klockan 02.34, dags att sova, måste vila så man orkar dansa till kvällens toner i Tranås. Sannex spelar upp till dans - och sen väntar den nattliga titten på Dansbandskampen. DANS FÖR HELA SLANTEN! MERA DANS ÅT FOLKET! De nattliga ropen skallar =0)

1 kommentar:

Ebbas mamma sa...

Ja, du mamma. Till och med jag börjar förstå att alkohol och dans inte hör ihop... Det går ju inte att röra sig, än mindre ha att göra med "fyllisarna". Tänk att det skulle ta 30 år att förstå det :)

Nej, ska hoppa i duschen nu. Ebba övernattar hos Erik och Carina, vi ska och stuffa på Lindas 30 årsfest! Med måttliga mängder yr-dricka :)

Puss puss!