söndag, december 14, 2008

3:e advent - redan

Huga ligen, snart är det ju tomtedags..........tiden ruuuuuusar!
Idag har jag faktiskt bakat lussebullar - en hel dag försent, men vad gör väl det! Inget, absolut inget, de blev lika goda för det.
Snö har vi utaför fönstren, riktigt vitt och vackert, dessvärre har termometern börjat krypa uppåt så den ligger just nu på + 2,2.
Risk för att det vackra vita fösvinner och blir till blask.
****
Idol finalen besågs i fredagskväll - det gick som förväntat - Kevin vann!
Det är bara att gratulera och hoppas att allt går bra för den nye Idolen.
****
Dansbandskampen - vad säger man om den - det gick som tidigare helger, ingen större överraskning det heller, inte ens de tre s.k jokrarna som juryn valde in.
Det var ju kul att Shake fick chansen att visa upp sig en gång till, även CC & Lee blir kul att se i ytterligare en låt.
Det är bara att hålla alla tummar för att Jannez blir inröstade utav tv-tittarna, men det gäller att mobilisera alla lediga datorer man kan komma över, eftersom det är en röst per dator som gäller.
****
I kväll blir det dans för oss till Zlips här i stan. Ser fram mot det, modern och "fartig" musik för oss som gillar det.
Känns bra att få ladda lite positiv energi inför kommande arbetsvecka - det börjar dra ihop sig till bokslut och arbetsbelastingen blir alltmer intesiv.
Julledigheter väntar för många så det blir mycket att göra för färre personer än vanligt - då behövs ENERGI - mycket dans åt folket alltså =0)

Inga kommentarer: