fredag, augusti 14, 2009

On the road again!

Vi startade i söndags med en snabbtur ner till Alingsås för att testa den omtalade söndagsdansen där.
Det som fick oss att ge oss iväg var givetvis att favoriterna Jannez spelade där. Dansen började kl 18 så vi startade redan efter 12 för att ha god tid på oss att hitta parken och kunna parkera på nåt bra ställe. Vi tog husbilen eftersom det var en varm dag och det kändes som att Caisa skulle ha det bättre i den än i personbilen.
Det var väldigt lätt att hitta till Alingsåsparken, den ligger lättilgängligt intill E20 och det var jättebra parkeringsytor för husbilen, lummigt o fint så vi ställde oss i skuggan under ett träd.
Här kommer en radda bilder på hur det såg ut där om det kan vara utav intresse för någon.

Så här ser det ut när man kikar in efter att man betalt sitt inträde.
När man kommit in i parken finns ett litet lusthus man kan sitta o vila i .
Själva dansrotundan.
Cafeteria och toaletter.
Jannez på scenen.
Det blev en trevlig kväll och mycket varmt, nu har vi varit där och förstår att det kan vara ett populärt ställe för många. För oss är det lite för långt för att besöka ofta, så det får bli om man råkar ha vägarna förbi.
Vi var hem och packade om och i tisdags åkte vi till Broby, som ligger strax utanför Katrineholm för att dansa till Bhonus. Det blev en toppenkväll. Mycket trevligt folk och musiken helt suverän. Vi sov kvar i Broby för att på onsdagen fortsätta till Barva utanför Eskilstuna där det skulle dansas till Blender på kvällen.
Nu ser jag att batterinivån börjar bli låg, så jag kanske får fortsätt skriva när dagen gryr och jag kan ladda datorn med nya krafter.
Då blir det bilder från Barva och resumé av resten av denna veckas aktiviteter.

Inga kommentarer: