söndag, mars 28, 2010

Nytt dansställe

Igår var vi iväg norrut (vad lustigt det känns att beskriva Södertälje så)
Vi var nämligen och dansade på Trombon i Södertälje för första gången. 17 mil i bil längs motorvägen, att köra dit gick snabbt tyckte vi.
Lätt tillgängligt mitt i stan, Stadshuset var adressen.
Parkering fanns nära tillhands bakom byggnaden, det var Svänzons som lockade oss till att åka iväg, det är så länge sedan vi dansat till dem.
Riktigt skoj att höra dem igen, nu i ny tappning med yngre förmågor som ger ny luft under vingarna för de två "gamla" medlemmarna., moderna och bra låtar spelades. Jens Pääjärvi som huvudsångare var riktigt bra, vilken behaglig röst han har. Att sedan tre till utav medlemmarna sjunger är ett riktigt plus, det blir variation kan jag lova.
Det var så kul att både lyssna och dansa till dem.
Danslokalen var inte speciellt stor, men det gjorde ingenting eftersom det inte var så jättemycket folk som sökt sig dit.
Helt klart värt resan, även om det var lite tungt att åka hemåt i natten, vi var hemma vid 3 tiden i natt (vintertid), sen blev det nattmacka och lite surfning, så när det var dags att släcka lyset och sova hade klockan hunnit bli 5 (nu sommartid), jag har av förståeliga skäl sovit till långt in på dagen. Uppstigning vid 12 =0)

Inga kommentarer: