söndag, maj 02, 2010

Hemma igen

Härliga söndagmorgon, vaknade av att gasolen tog slut i husbilen, det blev lite kyligare än vanligt, men det spelade inte så stor roll, klockan var 07:15 så Caisa ville ändå upp och röra på sig. Vi åt en snabb frukost och styrde sedan hemåt i vårgrönskan.
Vilken trevlig kväll det blev i går i Brunnsparken, Casanovas var på topphumör. Det blev många roliga dansmöten, det var t o m folk från Gästrikland nere i Örebro och dansade, jätte roligt att ses igen.
Snart är det dags för utedans säsongen så nu väntar fler helgresor, väntan på sommarsemester färden blir ju lång eftersom det dröjer ända till augusti med den. Vi har bestämt oss för att försöka komma oss i väg tidigt på fredag efter middagarna (ska försöka sluta jobba vid 14 tiden) för att få njuta lite utav sommarens evenemang fastän jobbet kommer att tvinga oss hem till måndagarna under hela juli.
Till helgen som kommer blir det nog att ta en repris på Playtones och Titanix, de spelar i Norrköping så det blir nära och bra, men resten av helgen få vi väl se var den kommer att tillbringas.

1 kommentar:

Niklas sa...

Så har jag hittat ytterligare en person som dansar runt i sveriges långa land. Kanske har vi dansat redan?

Lycka till