måndag, december 13, 2010

Helg besök

På torsdag fick jag hämtning på jobbet utav mina fina flickor. Ebba fick en snabb inblick i hur det ser ut på mommos arbetsplats.
Sen hem för att laga god mat och bara vara tillsammans, det blir mycket kramar och känslor när vi träffas.

På fredagen var det Ebbas och min dag, vi startade med lite mys och skriv övningar på datorn. Sen bakade vi muffins.
Vi gick ut en stund och lekte med Caisa i snön och sen var det dags för snabb lunch innan vi ilade till busshållplatsen för att åka in till stan.
För Ebba var det första gången hon åkte dragspelsbuss, spännande!

På stan var vi och hälsade på Caisas bästis Cesar, han jobbar i sin mattes butik. Ebba tyckte han var fin o mjuk, det var så mycket folk i butiken så vi hann inte hälsa på hans matte, men det viktiga för Ebba var att få se vovven.

Vi besökte domkyrkan och biblioteket. Duktig tjej som orkade promenera genom stan till de olika målen. Vi fyllde på med lite fika på biblo efter att vi läst några böcker.

Kvällen fyllde vi med pyssel av allehanda slag i väntan på att föräldrarna skulle dyka upp. De hade tillbringat dagen i Västerås där den gode modern utökade sin tatuering, i nästan 7 timmar låg hon under nålen.................huu vilken pärs det måste ha varit.............men resultatet är fint (jag har egenhändigt "stulit" bilden från Jennys blogg)

På lördagen besökte vi Gamla Linköping och bl a Fenomenmagasinet, där fick vi stilla vår nyfikenhet med olika sorter av experiment.

Vi passade även på att fika på Dahlbergs café. Då blir man så här glad. Nu har familjen åkt hem till sin fina ö, hos oss är det så tyst, tänk vad tomt det blir när man haft kärt besök i ett par dagar.
Nu är det bara att köra på i vardaglig hjulspår och se fram mot nästa gång vi kan ses.

Inga kommentarer: